Transpersoonlijke Psychotherapie om meer levensvreugde te ervaren?


 
 
 
 Afbeelding invoegen
 
 
 

Je kunt in Transpersoonlijke Psychotherapie gaan om tal van redenen.
Vage klachten en onrustgevoelens waar je je nog niet bewust van bent. Echter ook meer concrete ervaringen als scheiding, ontslag of ziekte kunnen een reden zijn.
 
Mogelijk heb je in de loop van je leven geleerd altijd rekening te houden met anderen of geleerd je gevoelens in te houden, omdat deze er niet mochten zijn.
Of je toonde je gevoelens, maar  werd dit niet begrepen door je omgeving.
Al deze ervaringen kunnen nog steeds een rol spelen in je huidige leven en vragen erom, om hier anders mee om te leren gaan.
 
Transpersoonlijke Psychotherapie brengt je in contact met je innerlijke kern. Daarvoor is het nodig op zoek te gaan naar je emoties die mogelijk de toegang tot je hart (kern) hebben afgesloten. Je bewust te worden van deze emoties en te onderzoeken waar ze vandaan komen en hoe ze zijn ontstaan. Om van daaruit deze ervaringen te kunnen verwerken en te kunnen groeien en verantwoordelijkheid te nemen voor je eigen leven.
Om een nieuw evenwicht te vinden tussen je denken en voelen (hoofd en hart), evenwicht tussen jezelf en je omgeving en evenwicht tussen je spiritualiteit en zingeving (transpersoonlijke).
Kortom een nieuwe balans, zodat je je weer kunt openen voor je oorspronkelijke liefde en levenslust.