Ginie van der Veen

 
 
 
Wie ben ik?
 
Mijn wortels liggen in het Basisonderwijs en Jeugdwelzijnswerk. Begin 1980 heb ik in diverse functies gewerkt met kinderen en jongeren.
Door mijn interesse in persoonlijke ontwikkeling en spirituele groei volgde ik vanaf 1991 een opleiding voor Transpersoonlijke Psychotherapie (o.a. Gestaltmethode-Lichaamswerk en werken met dromen en sprookjes).
 
Een paar jaar later heb ik de opleiding voor Supervisie behaald (VO). 
 
De afgelopen jaren heb ik me verdiept in Familieopstellingen en Klankmassage middels klankschalen.
 
Vanaf 1998 werkte ik ongeveer 18 jaar als Docent en Leerlingbegeleider in het MBO-onderwijs met volwassenen en jongeren. Op dit moment richt ik mij al enige jaren op groeps-en individuele begeleiding en coaching. Het gaat hierbij om bewustwordings-en veranderingsprocessen.
Nieuw is de mogelijkheid voor Klankmassages middels Klankschalen.
 
Aangezien ik ook ruime ervaring heb in het werken met jongeren en mensen met een gehoorbeperking, ik ben kundig in de gebarentaal, kunnen ook deze mensen gebruik maken van mijn aanbod. Mensen met een gehoorbeperking hoeven NIET bijgestaan te worden door een tolk.
 
Respect, integriteit, betrokkenheid en speelsheid zijn voor mij belangrijk in mijn werk met mensen.

Meer informatie? info@ginievanderveen.nl